Intezis cardiacilor!

Intezis cardiacilor!

Va aduceti aminte postul in care va spuneam ca avem o surpriza ENORMA? Ei bine asta e, asa ca daca aveti probleme cu inima, va rog nu priviti pozele ce urmeaza. Le-am mai aratat la prieteni si cineva era cat pe ce sa imi sparga telefonul dupa ce l-a scapat pe jos. Se mai poate intampla ceva, va puteti umple automat de ura si sa incepeti sa injurati incontrolabil, a existat si varianta asta live... nu e de condamnat, mi se mai intampla si mie.

Sa va explic... Eram in Spania, intr-una din zilele in care eram cu o barca mai mica, decat bass boat-ul care imi bantuie si acum visele. Si cum pescuiam noi (eu, Rares si colegul Ciortan) frumos in apa aia super limpede, decid sa schimbam zona cu un mal intins si verde ce incepea cu un promontoriu interesant si se continua cu un golf nu foarte mare... Ne punem noi frumos pe promontoriul respectiv si da-i si da-i, bass canci. In apa era un brau de vegetatie nu foarte lat, cam de vreo 3 metri, dar al naibii de lung ce incepea la vreo 10 metri de mal. Noi in barca fiind, il pescuiam pe exterior amandoi cu echioament de cast, fluorocarbon de 10lbs, offseturi cu bullet de 10g si aceeasi naluca ce ne daduse cei mai multi bassi, Rapture Swing Shad 9.5cm

La un moment dat in timp ce recuperam, vad ceva mare in apa comparabil cu o motocicleta, cum se infige in naluca mea si se inoarce in bradis... Instinctiv - intep! si de aici, dans... trag ce trag si in capul meu se facuse o conxiune, dar parca tot erau prea multe necunoscute. Gandeam eu cu voce tare: "Ba, e stiuca, MARE...dar de ce nu a taiat ca doar nu am struna? si de ce nu a rupt ca am firul mult prea subtire sa trag asa de ea?" La care Ciortan cam nesigur de ce vede zice: "Hai ca poate ai bulan si o scoti..." Si trag in ideea hai macar sa o vedem pana ajunge la barca. Nu ziceam nici unul nimic... Dinozaur pur-sange. Ciortan isi sufleca maneca si da sa o cuprinda, moment in care isi da seama ca ar trebuii sa aibe macara in loc de palma ca sa o poata cuprinde. Atunci, dinozaurul pleaca sub barca si incepem alt dans. Mai fortez o data si il aduc din nou la barca, moment in care Ciortan isi sufleca si cealalta maneca si cu ambele maini apuca monstrul de operculi si da sa il arunce in barca.... doar ca la primul impuls ramane blocat si cu stupoare se uita la mine si zice: "ba, nu pot singur!" Asa ca arunc lanseta din mana, pun si eu mainile peste mainile lui si incepem sa ridicam si ridicam si ridicam si parca nu se mai termina. Mai facem un ultim efort si "monstrul" cade rapus la picioarele noastre, iar pe noi ne pufneste un ras isteric. Recunosc, nu am mai vazut niciodata live asa ceva, prin poze am mai vazut, dar putine. Am masurat-o cu latimea barcii. Cum? Ne-am uitat pe placa barcii sa ii vedem caracteristicile tehnice, si avea latime 120cm. Am plasat pestele in cel mai lat punct...capul era la margine, coada era peste marginea barcii putin ii sus si apoi pana jos in apa :O Poze, resuscitare, eliberare... si pauza. Nu am mai pescuit jumatate de ora ca sa imi pot revenii si adrenalina sa imi paraseasca organismul.

Seara la masa am aratat localnicilor pozele si s-au strans toti ghizii ca la urs... din cat am inteles, s-au mai prins in trecut stiuci mari pe lac, dar nici una asa. Am comparat pozele noastre cu alte poze ale lor, una chiar de 14.6kg....puiet :)

Cam asta e pe scurt povesetea celei mai mari stiuci prinse vreodata de mine. Pot zice de pe acum ca nu o sa ma mai intalnesc cu asa ceva niciodata, desi inca mai am vreme. Oricat am incercat sa dau pana acuma de ceva de calibrul asta, cu cele mai mari naluci pe care mi le-am putut inchipuii, nu am prins decat de dimensini normale 2-3kg. Am prins pana acum 6 stiuci peste metru, dar asta e a 7-a si daca nu mai prind nici una de acum in colo, nu am cum sa ma mai supar. 

Mai jos aveti pozele. +140cm si 20kg Enjoy!

Lasa un comentariu

* Nume:
* E-mail: (Nu va fi facut public)
   Website: (Adresa site-ului cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul