LIVRARE

Livrarea coletelor noastre se face in cel mai scurt timp posibil de la plasarea unei comenzi in acest sens.
In cazul in care adresa dumneavoastra de livrare este in Bucuresti si reusiti sa plasati comanda pana in ora pranzului, facem tot posibilul sa va livram comanda in aceasi zi.

Deasemenea, puteti ridica produsele comandate direct din magazinul fizic aflat in Bucuresti strada Viitorului nr.180

Daca adresa de destinatie este in tara, livrarea se face in 24-48 de ore.

Daca adresa de destinatia nu este pe teritoriul Romaniei, avem posibilitatea de a livra ORIUNDE IN LUME in cel mai scurt timp.
Durata livrarii depinde de tara de destinatie, dar in general coletul poate ajunge la dumneavoastra intre 3 si 7 zile.

Livrarea coletelor se efectueaza fie de catre personalul autorizat www.powerfishing.ro (in cazul care optati pentru plata prin card, transfer bancar), fie de firma de curierat pentru livrarile cu ramburs.

Ambalarea coletelor se face in cel mai profesional mod cu materialele adecvate fiecarui produs in parte. In cazul in care sesizati ca ambalajul a fost deteriorat, va rugam sa ne anuntati telefonic inainte de a efectua receptia coletului.

Costul pentru livrarea unui colet este de 10 lei, iar in cazul in care produsele comandate valoreaza 200 de lei, transportul este GRATUIT. 
Pentru coletele ce au ca destinatie o alta tara decat Romania, preturile difera in functie de destinatie. Va rugam sa ne contactati pentru a va comunica pretul exact.