Carlige offset Trokar Magnum Kelp Trick 32,00 lei

Carlige offset Trokar Magnum Kelp Trick

Trokar este numele cel mai sonor din lumea carligelor de pescuit "Made in U.S.A" si ofera pescarului performante greu de egalat.

 

Datorita varfului ascutit cu 3 muchii, caligele Trokar necesita doar 50% din presiunea normala pentru a penetra gura pestelui rezultand in mult mai putine atacuri ratate !

 

Toate tipurile de carlige sunt facute din cel mai bun otel american (Q741 High Carbon Steel) cu ajutorul tehnologiei de ultima ora iar varful acestora este unul dintre cele mai ascutite din lume.

 

Procesul de forjare a carligelor este personalizat pentru a obtine o rigiditate sporita care ajuta foarte mult in momentul inteparii pestelui dar si destula flexibilitate pentru a rezista la drill-uri prelungite cu pesti capitali.

 

Unghiul carligelor Trokar este obtinut cu ajutorul unor calcule geometrice exacte si ofera putere maxima de penetrare si suport sporit pentru nalucile soft.

 

Carligele de offset Trokar Magnum Kelp Trick sunt caracterizate de prezenta unui al doilea spin pozitionat la baza varfului, pe exteriorul curburii, si are rolul de a mentine carligul infipt in carnea pestelui dupa intepare.

 

CARACTERISTICI:

 

*Cantitate: 2 buc

 

*Greutate: 14 gr (1/2oz)

 

*Facute din otel forjat de cea mai inalta calitate

 

*Varful este ascutit chirurgical

 

*Deschiderea carligului este foarte mare (Extra Wide Gap), ideal pentru naluci de mari dimensiuni (14, 16, 18, 20 cm)

Fiti primul care isi scrie parerea

Scrieţi o recenzie

Carlige offset Trokar Magnum Kelp Trick

Carlige offset Trokar Magnum Kelp Trick

 
Referinta Marime Carlig Pret Adauga in cos
ECTK1759/0 9/0 32,00 lei