Sonar Lowrance HDS7 Gen3 6 022,00 lei-2,13 lei

Cea mai avansata tehnologie de sonare la degetele dumneavoastra. Seria HDS Gen3 aduce in aceasi unitate clasica vedere 2D, tehnologia CHIRP, tehnologia DownScan si noua tehnologie StructureScanHD ce va permite sa vedeti o imagine de 180 de grade in jurul barcii si a substratului din lateralele dumneavoastra. Cu noul HDS Gen3, nu mai aveti nevoie sa achizitionati nici un modul separat pentru Structrure ScanHD, fiind ca acesta tehnologie este acum incorporata in display-ul sonarului.
Aveti posibilitatea de a va crea singuri harta lacului preferat cu ajutorul functiei de Map Overlay ce suprapune imaginea din StructureScan peste harta lacului.
In sloturile SD card puteti introduce cadrul cu harta detaliata a Deltei Dunarii (se achizitioneaza separat) si astfel sa cartografiati din mers toate canalele si lacurile preferate.
Nu mai aveti nevoie sa achizitionati nici un modul wirless seaparat. Acum va puteti conecta la telefon sau tableta simplu si usor prin instalarea aplicatieti GoFree Lowrance din Google Play sau AppSotre. Astfel puteti avea mai multe display-uri in barca.
Functia de GPS ce va ajuta sa salvati puncte cheie in care identificati pesti sau structuri ce pot fi locuri ideale pentru rapitori. Odata salvat punctul, il puteti vizita de fiecare data cand doriti cu precizie perfecta.
Puteti conecta prin NMEA2000 inclusiv cablurile motorului dumneavoastra astfel incat sa nu mai aveti nevoie de ceasurile de motor pe bord. (verificati inainte sa fie compatibil)
Tot prin NMEA2000 puteti conecta motorul electric cu comanda la picior. Astfel incat daca aveti un model de motor ce functioneaza si wireless, ii puteti pre-seta foarte simplu un anume traseu gps pe care sa il respecte in tocmai sau sa ii folositi functia de ancora la adevarata sa capacitate. Aceasta functie va permite sa stationati intr-un loc fara sa fie nevoie de o ancora fizica, indiferent de viteza vantului.
Va puteti personaliza ecranul sa va afiseze exact ce aveti nevoie, puteti edita ferestrele care sa apara pe display precum si informatiile legate de motor, consum, strarea bateriei, ora, pozitie gps, adancime, temperatura si multe multe altele.
Simplu de utilizat, va va oferi o cu totul alta perspectiva asupra substratului si a locurilor pe care pescuiti. Detaliile aduse la viata de acest display, va vor schimba perceptia asupra structurilor pe care credeati ca le cunoasteti de ani de zile si poate cel mai important, va va ajuta sa prindeti mai multi pesti.

Referinta: HDS7G3
Senzor de temperatura: Da
CHIRP: High/Medium/Low
Alarma de adancime: Da
Adancime maxima(m): 91m-455x800KHz
Zoom: 4X
Limbi de operare: 36
Niveluri de luminozitate: 11
Track Back: Da
GPS: Ultra acurate WAAS/EGNOS/MSAS
DownScan Overlay: Da
Rezolutie (px): 800x480
Frecventa(KHz): 455x800
Memorie externa: 2 x MicroSD
Waypoints: 5000
Rute: 200
Ethernet: Da
NMEA 2000: Da
Wireless: Da
Video input: Da
Structure Scan: Da
Alimentare(V): 12
Lungime cablu: 6
Garantie (ani): 1
50/83/200: 2
762m-50/200KHz: 6
Dimensiuni(mm): 215x146x95

Fiti primul care isi scrie parerea

Scrieţi o recenzie

Sonar Lowrance HDS7 Gen3

Sonar Lowrance HDS7 Gen3

 

PRODUSE RECOMANDATE

Sonar Lowrance HDS9 Gen3
8 759,00 lei 12 699,00 lei
VEZI PRODUS
Sonar Lowrance HDS12 Gen3
14 780,00 lei 19 885,00 lei
VEZI PRODUS