Daiwa Prorex Hybrid 18cm 57,53 lei

Daiwa Prorex Hybrid 18cm

Noul DAIWA Prorex Hybrid Swimbait combină cea mai bună calitate, eficienţa la pescuit, cu un raport optim preț-performanță. Această nălucă oferă o acțiune remarcabilă, care se aseamănă cu acţiunea unui pește real - imită un pește pradă rănit din cauza mişcărilor sale laterale în timpul recuperării constante.

Prorex Hybrid Swimbait este livrat complet echipat şi este gata de pescuit. Ancora din spate este montată direct la un fir de oțel 60lbs rigid, pentru a reduce pericolul de a interfera cu inelul splitat în timpul drill-ului, ceea ce ar putea provoca pierderile capturilor capitale.

Capul a fost proiectat într-un mod special şi rezistă chiar și la cele mai dure atacuri din timpul pescuitului(știucă, somn, șalău) - chiar și după ce atacuri frecvente s-au produs, capul nălucii rezistă la drill-uri extreme cu peștele! Prorex Hybrid Swimbait se foloseşte cu viteze variate, de la lent la foarte rapid și menține acțiunea stabilă chiar și la viteze mari.

Construcţia silențioasă (fără bile) este un avantaj distinct în apele foarte pescuite! Marea diversitate de culori permite alegerea potrivită pentru aproape toate tipurile de ape. Atunci când corpul din plastic trebuie să fi înlocuit din cauza mai multor atacuri de ştiucă, montarea unei cozi de schimb este posibilă (la un preț competitiv) datorită construcției speciale, coada de schimb putând fiind ataşată prin lipire. Uşor plutitor, adâncime activare:

18cm - ca. 2,0m- trolling ca. 3,5m

25cm - ca. 2,5m - trolling ca. 4,0 -5m

Fiti primul care isi scrie parerea

Scrieţi o recenzie

Daiwa Prorex Hybrid 18cm

Daiwa Prorex Hybrid 18cm

 
Firetiger
Lungime Evolutie Greutate Pret
18 cm Floating 50g 57,53 lei
Cantitate
Golden Shiner
Lungime Evolutie Greutate Pret
18 cm Floating 50g 57,53 lei
Cantitate