MESE , PATURI , SCAUNE

Norfin Masa Camping Gaula - L : Marime - 120x60x30/71
Producator:


Masa de camping caracterizata de stabilitate cand e montata si dimensiuni reduse la transport. Este construita in jurul unui cadru din aluminiu de 25mm. Tablia mesei este din MDF, usor de curatat. Foarte util este suportul din plasa aflat sub masa.
152,94 lei
Norfin Masa cu 4 scaune Runn : Cod - NF-20310
Ultimele produse in stoc
Producator:

Norfin Runn este setul ideal pentru un picnic perfect in aer liber. Setul contine: o masa pliabila si patru scaune, realizate din aluminiu calitativ si polyester MDF 600D. Cele 5 componente se pliaza impreuna pentru o depozitarea autonoma, formand o valiza compacta si usoara. Suprafata din plastic a mesei este foarte usor de curatat.
432,77 lei
Norfin Scaun Raisio : Numar - 1
Producator:

Norfin Scaun Raisio
COD: NF-20106
 Scaun pliabil, foarte usor si compact, cadru din otel, panza mash foarte rezistenta si confortabila pe timp de vara cand asigura o ventilatie foarte buna a spatelui. 
Scaunul este deasemenea echipat cu manere si suport pentru bautura.
 
117,65 lei
Norfin Scaun Lincoln : Numar - 1
Producator:

COD : NF-20606
Scaun pliabil din aluminium, foarte rezistent si confortabil, spatar reglabil pentru un confort sporit, picioare ajustabile pe inaltime individual si foarte stabile. Perna moale si confortabila, foarte usor de pliat si de transportat, scaunul Lincoln este solutia ideala pentru pescarii pasionati de pescuitul la crap sau stationar. 
441,18 lei