You cannot place a new order from your country. United States

Ancore BKK Spear-21 UVO

Ancore BKK Spear-21 UVO

Este proiectata pentru a fi o ancora versatila pentru diferite aplicatii de pescuit. Gama larga de dimensiuni de la #6 la #1 permite utilizarea cu mai multe tipuri de momeali artificiale.

Vopseaua Orange Ultra Violet (UV) de la BKK dezvolta un contrast ridicat , vizibilitate si stralucire atractiva atunci cand exista lumina UV disponibila in coloana de apa.Razele UV sunt capabile sa patrunda mult mai adanc decat lumina vizibila. Aplicatiile acestor ancore cu tratament UV, sunt pentru apa dulce, adanca, acolo unde lumina zilei nu poate patrunde, iar rapitorii sunt atrasi de acest detaliu tehnic, imposibil de ignorat.

Procesul de fabricatie prin combinatia de indoire rotunda si calibrul f fin (1X) face posibila o penetrare rapida si profunda cu o presiune foarte usoara...practic in urma atacului rapitorul se agata singur!

Un alt plus al acestei ancore este tratamentul de suprafata BKK SUPER SLIDE, care-i imbunatatesc in continuare performantele de intepare iar acuratetea forjari ii creste rezistenta si durabilitatea cu pana la 20%.

Materialul este Japonez, robust din cabon+otel(BKK-81WV), dar in acelasi timp elastic, ajutand la mentinerea calitatii carligului chiar si dupa f mai multe atacuri si lovituri de capturare.

Lungimea moderata a piciorului ancorei permite utilizarea acesteia pe diferite tipuri de momeli precum, swimbait, crankbait,minnow si momeli de topwater.

Fiti primul care isi scrie parerea

Scrieţi o recenzie

Ancore BKK Spear-21 UVO

Ancore BKK Spear-21 UVO

Ancore BKK Spear-21 UVO

 
Referinta Buc/plic Marime Carlig Pret Adauga in cos
A-ET-6144-06 6 6 34,00 lei
A-ET-6146-04 6 4 34,00 lei
A-ET-6148-02 5 2 34,00 lei
A-ET-6149-01 5 1 34,00 lei