You cannot place a new order from your country. United States

GARANTIE SI SERVICE

Toate produsele comercializate de www.powerfishing.ro beneficiaza de garantia emisa de importatorul oficial al produsului, producatorul, sau, dupa caz, de magazinul nostru online.
Daca produsul comandat de dvs nu vine insotit de un certificat de garantie, perioada in care produsul e acoperit de garantie este de 1 an calendaristic de la data emiterii facturii.
Produsele care nu vin insotite de factura si certificat de garantie(daca exista), nu fac obiectul garantiei.
Nu sunt acoperite de garantie produsele care au fost folosite necorespunzator.
Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie trimis la sediul nostru prin courier rapid si expus unei expertize a importatorului/producatorului in urma careia se stabileste daca produsul a avut un defect de fabricatie sau a fost ultilazat necorespunzator. Taxele de transoport TUR vor fi suportate de client, iar taxele de transport RETUR vor fi suportate de catre www.powerfishing.ro.
In cazul in care se constata ca a avut un defect de fabricatie si produsul nu se poate repara, acesta va fi inlocuit, in cel mai scurt timp posibil cu unul la fel sau, cu un alt produs din oferta www.powerfishing.ro.
Ne obligam sa raspundem tuturor problemelor legate de garantia si serviceul produselor in cel mai scurt timp.

Service-ul produselor comercializate de www.powerfishing.ro, este asigurat de importatorul oficial sau producatorul obiectului care face service-ul.
Daca un produs cumparat prin intermediul magazinului nostru, se deterioreaza pe perioada garantiei, service-ul este gratuit. Daca acesta se deterioreaza dupa exiprarea perioadei de garantie, service-ul se efectueaza contra cost. Costul acestui serviciu, difera pentru fiecare produs in parte si va sfatuim sa luati legatura cu unul din consultantii nostri inainte de a trimite produsul in cauza catre noi.