You cannot place a new order from your country. United States

Cort Delphin B-3 Clima Control

Cort Delphin B-3 Clima Control

Cort complet nou creat de designeri mărcii Delphin. Datorită lor cortul este conceput în cele mai mici detalii.Construcția este tip garaj compusă din 3 coaste (nervuri) care la răndul lor sunt întărite de alte elemente. Acest lucru garantează o stabilitate excepțională chiar și în timpul vânturilor puternice sau al furtunilor. De asemenea, este posibilă o mai bună utilizare a spațiului interior. Cortul este destinat pentru un sejur confortabil de 2 până la 3 persoane, în funcție de dimensiunea echipamentelor. Dimensiunile sunt: 315x320x170cm.

Datorită utilizării unui material de calitate superioară, cu o coloană de apă de până la 10000 mm și o etanșare completă a cusăturii, cortul este perfect protejat împotriva oricăror precipitații.

În plus, cortul B-3 oferă opțiunea de a achiziționa un set de geamuri transparente, precum și opțiunea de a cumpăra un așternut pentru a crește rezistența termică.

Cel mai important lucru la final. Cortul Delphin B-3 este dotat cu sistemul CLIMA CONTROL inovator, proiectat de departamentul de design Delphin. Acest sistem este compus din două aerisiri pe laturile opuse (deasupra ușii de intrare și deasupra ferestrei din spate). Datorită acestui sistem sofisticat, este posibil să se asigure aer proaspăt și drenare folosit în momente când nu este posibilă aerisiraea cortului prin ferestrele mari. Cu siguranță o să-l apreciați mai ales pe timp de noapte, când ajută foarte mult la reducerea condensului în interior. Întregul sistem este ușor de operat în interiorul cortului.

Cortul este vândut fără pardoseală. Cu toate acestea, fermoarul este cusut în jurul perimetrului. Este o dotare pentru podea care poate fi achiziționată și care împiedică insectele sau rozătoarele să pâtrundă în cort.

Parametrii tehnici:
Dimensiuni exterior: 315x320x170cm
Coloana de apă: 10000 mm
Dimensiuni la transport: 130x35x35cm
Greutatea cortului: 14kg
Dimensiuni la transport a prelatei: 95x23x23cm
Greutate prelată: 6kg

Fiti primul care isi scrie parerea

Scrieţi o recenzie

Cort Delphin B-3 Clima Control

Cort Delphin B-3 Clima Control

Cort Delphin B-3 Clima Control

 
Podea Basic cu fiermoar
Pret Cantitate
194,00 lei
Înveliș pentru cort Delphin B-3 Clima Control
Pret Cantitate
934,00 lei
Cortul Delphin B-3 CLIMA CONTROL
Pret Cantitate
1 828,00 lei