VOBLER HMKL ZAGGER 65 B1 : Culoare - MSP
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

VOBLER HMKL ZAGGER 65 B1 : Culoare - MSP

56,00 lei cu TVA 47,06 lei (fara TVA)
cu TVA

Producator:

HMKL ZAGGER 65 B1 este un wobbler nou-nout, cu un concept complet nou, care nu este comparabil cu wobbler-urile obisnuite.

Zaggerul este un asa-numit tip de lovire de jos. In termeni concreti, asta inseamna ca poti atinge sistematic fundul apei cu aceasta momeala. Greutatea din wolfram pe cupa de scufundare asigura ca momeala se scufunda rapid, astfel incat pescarul sa poata trage momeala. Wobbler-ul poate fi, de asemenea, bobinat in mod normal sau animat cu undita si facut sa izbucneasca agitat. Acest tip de momeala este un hibrid dintre un wobbler clasic si jigging cu peste de cauciuc.
Utilizarea wolframului in greutatea de pe lopata de scufundare asigura detectarea extrem de buna a fundului apei. Tungstenul este, de asemenea, semnificativ mai mic decat plumbul pentru aceeasi greutate si nu este toxic. Aceasta greutate asigura, de asemenea, ca momeala este pozitionata permanent la un unghi de 45°. Pe langa un randament foarte bun la muscatura, acest lucru asigura un risc redus de agatare, deoarece carligele sunt ridicate de pe fundul apei.
Indiferent unde se afla pestele – HMKL ZAGGER ajunge acolo!
Exista o faza lunga si intensiva de dezvoltare in spatele fiecarui wobbler HMKL pe care il gasiti in magazinul nostru de pescuit. Designerul Kazuma-Izumi, unul dintre cei mai faimosi si mai longeviv pescari activi din Japonia, isi pune toata experienta si energia in a-si perfectiona nalucile. Drept urmare, toate wobblerele HMKL au caracteristici de rulare extrem de bune, ceea ce face din aceste momeli o adevarata captura.
HMKL acorda, de asemenea, o mare importanta decoratiunilor de culoare realiste si formelor de momeala pentru toate momelile sale. In productia de voblere, se folosesc adesea vopsea cu efect perlat sau asa-numitele „Lame Mylar”, adica folii reflectorizante de holograma. Efectul complet devine evident atunci cand miscati momeala inainte si inapoi in lumina si bineinteles in primul rand pe baza succesului prinderii in apa.

Detalii tehnice:

Lungime:6.5cm

Greutate:5.1gr

HMKL-Z65B1-MSP