You cannot place a new order from your country. United States

Minn Kota Terrova 55BT i-Pilot 137

Minn Kota Terrova 55BT i-Pilot 137 fara pedala

Maneta Deploy-Assist:

Intrați și ieșiți din apă cu ușurință. Apăsați doar maneta pentru a deplasa motorul de trolling și atunci când este timpul să porniti, acesta se fixează ușor și în siguranță.

Sistem Trolling GPS i-Pilot®:

Cel mai de încredere sistem GPS în pescuit. i-Pilot® folosește GPS-ul pentru a controla motorul trolling cu caracteristici incredibile care vă mentine pe locurile de pescuit. Setați Spot-Locks, înregistrați traseele, controlati viteza și direcția și multe altele. i-Pilot face automat poziționarea și controlul bărcii și puteți prelua comanda de pe ecranul LCD mare ușor de citit.

Spot-Lock:

Apăsați doar un buton, iar Spot-Lock vă va ține în loc cu o precizie GPS inegalabilă. Disponibil pe sistemele GPS i-Pilot, Spot-Lock vă oferă puterea de a rămâne deasupra oricărui loc productiv de pescuit automat, fără a atinge motorul de trolling.

AutoPilot™:

Navigați automat barca în orice direcție alegeți. Doar orientați motorul dvs. de trolling în direcția în care doriți să mergeti, activați AutoPilot™, iar motorul dvs. de trolling vă va menține automat pe aceasta directie, chiar cu corectie a vântului, valurile și curentul.

Citirea bateriei la o singura apasare de buton:

O simpla apăsare de buton si veti a obține o lectură instantanee a nivelului de încărcare al bateriei.

Digital Maximizer™:

Oferă timp de rulare de până la 5 ori mai lung cu o singură încărcare a bateriei. Aceste motoare trolling cu viteză variabilă vă permit să tastati viteza exactă și furnizează doar energiea de care aveți nevoie, contribuind la conservarea bateriei pentru o zi întreagă de pescuit.

Elice Weedless Wedge™ 2:

Cu lamele evazate în spate pentru a va propulsa prin orice fel de vegetatie marina, fără a descarca bateria, Weedless Wedge™ 2 este una dintre cele mai de încredere elice folosite în pescuit.

Arbore compozit Indestructibl:

Garantat pe viață: motorul dvs. trolling Minn Kota este sustinut de un arbore compozit indestructibil. Este o exclusivitate pe care Minn Kota și o garanteaza pe viață.

Compatibilitate Mobile App:

Controlează i-Pilot direct de pe dispozitivul Apple® sau Android™ cu jutorul aplicației mobile. Obțineți control rapid al vitezei, direcției, Spot-Lock și Advanced AutoPilot - plus posibilitatea de a actualiza software-ul i-Pilot.

Cool, Quiet Power:

Fiecare unitate inferioară Minn Kota funcționează rece pentru a prelungi durata de viață a motorului trolling și rămâne liniștită.

Motoarele de trolling i-Pilot PowerDrive nu includ și nu sunt compatibile cu  opedală de comanda la picior.

Pachetul contine:

  • PowerDrive 55 lb. 54" motor,
  • i-Pilot Remote,
  • Lanyard,
  • Heading Sensor,
  • MKP-32 Prop
  • Mounting Hardware.

Referinta: 901719

Fiti primul care isi scrie parerea

Scrieţi o recenzie

Minn Kota Terrova 55BT i-Pilot 137

Minn Kota Terrova 55BT i-Pilot 137

Minn Kota Terrova 55BT i-Pilot 137 fara pedala