LIBRA TURBO WORM 56MM *(8) : Culoare - 036
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LIBRA TURBO WORM 56MM *(8) : Culoare - 036

29,50 lei cu TVA 24,79 lei (fara TVA)
cu TVA

Producator:

Libra Turbo Worm sunt viermi de pescuit de înaltă calitate, conceput pentru a atrage și captura peștii cu succes. Acești viermi deosebiți sunt creativi avand un design realist, oferind o mișcare atrăgătoare în apă, care va atrage cu siguranță atenția peștilor. Fie că pescuiți în lacuri sau pe rauri, Libra Turbo Worm este un partener de încredere pentru a obține rezultate remarcabile.

Cu o lungime totala de 56mm (35mm lungimea corpului) , acești viermi sunt perfect echilibrati pentru a imita hrana naturală a peștilor. Astfel, îi puteți utiliza cu încredere pentru a atrage diverse specii de pești, fie că pescuiți la râu sau pe lac. Materialul durabil din care sunt fabricați asigură o rezistență excelentă, astfel încât să puteți utiliza același vierme pentru mai multe capturi.

Libra Turbo Worm este ușor de utilizat, permițându-vă să-l montați pe un cârlig de pescuit într-un mod simplu și rapid. Puteți experimenta diverse tehnici de prezentare, cum ar fi pescuitul la adâncime sau pescuitul la suprafață, în funcție de preferințele și condițiile de pescuit.

Cu Libra Turbo Worm, veți experimenta o creștere semnificativă a șanselor de captură a peștilor și veți adăuga o dimensiune suplimentară distractivă și reușită în aventurile dumneavoastră de pescuit. Indiferent dacă sunteți un pescar începător sau experimentat, acest produs de înaltă calitate vă va îmbunătăți performanțele și vă va aduce satisfacția unei capturi bune.

Caracteristici:

  • Aroma: Cheese;
  • Ambalare: 8buc/borcan;
  • Dimensiune totala: 5.67cm;
  • Dimensiunea corpului 3.5cm;
  • Tip material: super floating.

LIBRA-TURBO-036