Ochelari Polarizati Leech Night H4X : Cod - T8003C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ochelari Polarizati Leech Night H4X : Cod - T8003C

315,00 lei cu TVA 264,71 lei (fara TVA)
cu TVA

PRODUCATOR:

Ochelari de pescuit de noapte Leech H4X, cu lentile galbene fotocromice care se adapteaza la lumina existenta, facandu-i eficienti si versatili.

Ochelari de pescuit nocturn Leech H4X Polarizat, fotocromatic ACTIVE2DARK *

Lentile galbene, claritate optica remarcabila, cu distorsiuni minime si protectie ultravioleta ridicata, asigura o protectie excelenta, aspect elegant si viziune neobstructionata atat pentru pescuit, cat si pentru alte activitati in aer liber.

Lentilele fotocromatice modifica cantitatea de lumina care intra in ochi in functie de conditiile de lumina din jurul tau. Cu alte cuvinte, perfect pentru pescuit

LEECH PREMIUM ACTIVE2DENS LENS

Lentilele polarizate premium cu tehnologia ACTIVE2DARK reprezinta cele mai noi progrese in obiectivele adaptive fotocromice. Lentilele sunt sensibile la lumina soarelui, deci sunt mai intunecate cand trebuie sa fie.

Obiectivele Premium ACTIVE2DARK sunt unul dintre cele mai rapide care se estompeaza dintre toti ochelarii de soare fotocromici disponibili acolo.

100% polarizare si 100% protectie UV400.

Leech H4X NIGHT - LENTILA GALBENA

Multi pescari prefera sa pescuiasca inainte de zori sau inainte de apus, deoarece acesta este momentul in care pestii sunt cu adevarat activi.

Pentru persoanele care pescuiesc in adancuri, este recomandat sa opteze pentru lentile de culoare galbena si sa taie stralucirea, sa previna oboseala ochilor si sa fie

excelente pentru vizibilitate.

Acoperire pentru lentil Mirror coating

Aceasta caracteristica este strict cosmetica si nu afecteaza vederea. Singura modalitate de a vedea culoarea obiectivului este sa o priviti din exterior. Acesta este un strat de oglinda foarte reflectorizant care impiedica ochii purtatorului sa fie vazuti de altii.

Acoperire hidrofoba

Imaginati-va cat de bine veti vedea in ploaie cu o pereche de lentile hidrofobe.

Aceste acoperiri leaga impreuna moleculele lentilei, lasand niciun spatiu pentru ca apa sa patrunda si sa creeze daune permanente ale apei. Acest lucru reduce necesitatea de a curata lentilele la fel de des ca si alte lentile, facand procesul de curatare fara efort. Vedeti mai clar cu ochelari de soare care au atasat un strat hidrofob si lasati apa sa alunece usor de pe suprafata lentilei.

Acoperire rezistenta la zgarieturi

In fata tuturor progreselor in cazul acoperirilor pentru lentile de ochelari, lentilele pentru ochelari de vedere nu sunt inca rezistente la zgarieturi - nici macar lentilele din sticla. Cu toate acestea, lentilele de ochelari Leech sunt tratate in fata si in spate cu o acoperire transparenta, dura, care o face mult mai rezistenta la zgarieturi.

Tratament UV400

T8003C