Ochelari cu Plasa antitantari Leech Linsnatet Contrast Lens : Cod - 5004
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ochelari cu Plasa antitantari Leech Linsnatet Contrast Lens : Cod - 5004

PRODUCATOR:

Leech Linsnatet Contrast Lens reprezinta o plasa de tantari, insotita de o pereche de ochelari, nepolarizati. Leech este un producator al carei istorie incepe din pescuit, axandu-se spre cele mai inalte performante pentru pescarii impatimiti.

151,00 lei cu TVA 126,89 lei (fara TVA)
cu TVA
notifications_active Ultimele produse in stoc

Leech Linsnatet Contrast Lens reprezinta o plasa de tantari, insotita de o pereche de ochelari, nepolarizati. Leech este un producator al carei istorie incepe din pescuit, axandu-se spre cele mai inalte performante pentru pescarii impatimiti. Fiecare lentila proiectata, alaturi de fiecare rama fabricata de catre acest producator, a avut o singura tinta clara, inca de la inceput: imbunatatirea performantelor pe malul apei.

Fie ca sunteti in cautarea pastravului pe rauri, in zile noroase, sau doriti un confort optic sporit in zilele insorite de vara, pentru un numar crescut de capturi, Leech vine cu solutii pentru orice preferinta. Un alt indicativ al calitatii inalte a ochelarilor Leech este faptul ca sunt utilizati chiar si de catre voluntarii organizatiei Swedish Sea Rescue Society, o organizatie ce se ocupa cu cautarea si salvarea persoanelor de pe lacurile si marile suedeze. Pentru o mai mare fiabilitate a produselor, toate ramele ochelarilor Leech sunt fabricate din materialul TR90, fara produsul chimic Bisfenol A.

Leech Linsnatet Contrast Lens  Lens prezinta o rama cu durabilitate crescuta, rezistenta la socurile mecanice, ce va rezista conditiilor neprielnice din sesiunile de pescuit. Sunt dotati cu lentile tratate cu strat anti-zgarieturi, dar si cu protectie UV400, protejand impotriva razelor UVA, UVB si UVC intr-o proportie de 100%.

Plasa ofera o protectie excelenta impotriva tantarilor. Este fabricata din fibre rezistente din poliester. Linsnatet se foloseste in special cu o sapca, pentru a distanta plasa de fata. Altfel, insectele pot musca prin plata, in cazul in care aceasta este plasata prea aproape de piele. Este o plasa eco-friendly, ce poate fi refolosita.

Caracteristici:

  • Material rame: TR90;
  • Culoare lentile: transparent;
  • Protectie UV400 100% UVA, UVB, UVC;
  • Strat anti-zgarieturi.
  • Material plasa: poliester;
  • Eco-friendly;
  • Nu contine chimicale toxice;
5004