Ochelari Polarizati Leech Tarpoon W2X : Cod - S8928A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ochelari Polarizati Leech Tarpoon W2X : Cod - S8928A

870,00 lei cu TVA 731,09 lei (fara TVA)
cu TVA
notifications_active Ultimele produse in stoc

PRODUCATOR:

Suntem mandri sa spunem sincer ca acesti ochelari te vor face un pescar mai bun.

Tarpoon W2X sunt ochelari care se potrivesc usor si ofera o zona mare de protectie, blocand lumina soarelui din toate unghiurile si care sunt echipati cu lentilele polarizate Premium de la Leech ce ofera 100% protectie UV.

Nu numai ca culoarea lentilelor ofera o protectie ampla, contrast superior si elimina o stralucire mai buna decat v-ati astepta, dar sunt, de asemenea, extrem de durabili in conditiile dure din timpul partidelor de pescuit.

Am ales sa ne concentram pe lentile cu polarizare pentru a oferi consumatorilor nostri cele mai bune caracteristici pentru orice fel de utilizare.

Cu Leech puteti vedea culorile mai precis si cu o mare claritate. Indiferent daca sunteti pescar sportiv, schior, navigator sau doar petrecand mult timp in aer liber.

Lentilele Tarpoon G2X COPPER

Lentilele G2X COPPER ajuta la imbunatatirea contrastului si imbunatatirea adancimii campului pentru obiecte precum pestii in fundaluri colorate in apa.

Va recomandam sa purtati acesti ochelari, deoarece in plus veti preveni obosirea ochilor.

In plus, este foarte potrivit pentru partidele de pescuit matinale sau de seara si va ajuta mult mai usor sa vedeti pestele.

LENS PREMIUM eXtreme

Aceasta generatie de super lentile, cu acoperire  hard coating, lacuri speciale, procedee de depunere in vid -  o combinatie de acoperire dura, acoperire AR si acoperire Top este utilizata pentru a sigila lentilele polarizate Premium eXtreme.

Aceasta lentila ofera o rezistenta excelenta la zgarieturi si o rezistenta sporita, potrivita pentru sporturile cele mai eXtreme.

100% polarizare si 100% protectie UV400

Tarpoon G2X Lens Coatings:

Lentile oglinda ALBASTRU

Aceasta caracteristica este strict cosmetica si nu afecteaza vizibilitatea. Singura modalitate de a vedea culoarea lentilelor este sa lepriviti din afara. Acestea au o acoperire oglinda foarte reflectanta, care impiedica ochii purtatorului sa fie vazuti de altii.

Strat anti-reflectant

Stratul anti-reflectorizant, denumit si strat de acoperire AR sau anti-orbire, va imbunatateste vizibilitatea prin lentile, precum si aspectul ochelarilor.

Beneficiile vizuale ale lentilelor cu acoperire antireflexiva includ o vizibilitate mai clara.

AR elimina stralucirea din lumina soarelui care se reflecta in ochii dvs. din suprafata posterioara a lentilelor colorate atunci cand soarele este in spatele tau.

Rezistent la zgarieturi

In fata tuturor progreselor inregistrate in lentilele pentru lentile de ochelari, lentilele de ochelari nu sunt inca rezistente la zgarieturi - nici macar lentile de sticla. Cu toate acestea, lentilele de ochelari de LEECH sunt tratate din fata si din spate cu un strat clara si tare, care o face mult mai rezistenta la zgarieturi.

Tratamentul ultraviolet UV400

Aceasta strat impiedica razele UV ale soarelui sa va raneasca ochii.

100% protectie UVA, UVB si UVC.

S8928A