Ochelari Polarizati Leech Tarpoon C2X : Cod - S2115A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ochelari Polarizati Leech Tarpoon C2X : Cod - S2115A

870,00 lei cu TVA 731,09 lei (fara TVA)
cu TVA

PRODUCATOR:

Suntem mandri sa spunem sincer ca acesti ochelari te vor face un pescar mai bun.

Tarpoon sunt ochelari dedicati pescarilor, conceputi fara compromisuri pentru a actiona pe apa in toate conditiile de soare.

Cadrul are o forma eleganta infasurata cu tample semi-late pentru a taia lumina laterala.

Insertiile de cauciuc ,,lipicioase" pe nas si pe interiorul tamplelor, fac ca rama sa stea ferma pe fata chiar si in conditii de umezeala si transpiratie.

Tarpoon sunt echipati cu lentile Premium eXtreme in nuanta copper. Aceste lentile au caracteristici care fac ca culorile sa apara cu adevarat si sa mareasca contrastele lucrurilor pe care doriti sa le vedeti sub suprafata apei.

Copper Lens

Lentilele Copper ajuta la imbunatatirea contrastului si la imbunatatirea adancimii campului pentru obiecte precum pestii, pe fundalurile acvatice. Va recomandam sa purtati lentile Copper, deoarece, in plus, le va oferi o definitie buna si va preveni oboseala ochilor. In plus, sunt foarte potrivite dimineata si seara si va fac mult mai usor sa vedeti pestele.

Lentile Premium eXtreme

Urmatoarea generatie de materiale de acoperire dura, dip lacquer, vacuum deposition processes, o combinatie de acoperire dura, acoperire AR si acoperire Top este utilizata pentru sigilarea lentilelor polarizate Premium eXtreme.

Aceste lentile au o rezistenta remarcabila la zgarieturi si durabilitate, potrivite pentru cele mai extreme situatii.

100% polarizare si 100% protectie UV400

Mirror coating

Aceasta caracteristica este strict cosmetica si nu afecteaza vederea. Singura modalitate de a vedea culoarea obiectivului este sa o priviti din exterior. Acesta este un strat de oglinda foarte reflectorizant care impiedica ochii purtatorului sa fie vazuti de altii.

Acoperire hidrofoba

Imaginati-va cat de bine veti vedea in ploaie cu o pereche de lentile hidrofobe.

Aceste acoperiri leaga impreuna moleculele lentilei, lasand niciun spatiu pentru ca apa sa patrunda si sa creeze daune permanente ale apei. Acest lucru reduce necesitatea de a curata lentilele la fel de des ca si alte lentile, facand procesul de curatare fara efort. Vedeti mai clar cu ochelari de soare care au atasat un strat hidrofob si lasati apa sa alunece usor de pe suprafata lentilei.

Acoperire rezistenta la zgarieturi

In fata tuturor progreselor in cazul acoperirilor pentru lentile de ochelari, lentilele pentru ochelari de vedere nu sunt inca rezistente la zgarieturi - nici macar lentilele din sticla. Cu toate acestea, lentilele de ochelari Leech sunt tratate in fata si in spate cu o acoperire transparenta, dura, care o face mult mai rezistenta la zgarieturi.

Tratament UV400

Aceasta acoperire impiedica razele UV ale soarelui sa va dauneze ochilor. Protectie 100% UVA, UVB si UVC.

S2115A