Noike SMOKIN' DAD 3" : Culoare - 01
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Noike SMOKIN' DAD 3" : Culoare - 01

Producator:

Noike Smokin 'Dad

este un rac clasic de actiune ale carui gheare se caracterizeaza prin faptul ca au un joc plin de viata în timpul fazelor de tragere si scufundare.  Are aceeasi actiune flagranta si creeaza presiune extrema sub apa, chiar si în timpul fazelor de recuperare lenta.

mod de ambalare: 6buc/plic

cod: NOIK-DAD3

28,00 lei cu TVA 23,53 lei (fara TVA)
cu TVA

Noul Noike Smokin 'Dad este un rac clasic de actiune ale carui gheare se caracterizeaza prin faptul ca au un joc plin de viata în timpul fazelor de tragere si scufundare.  Are aceeasi actiune flagranta si creeaza presiune extrema sub apa, chiar si în timpul fazelor de recuperare lenta. Foarfeca se leagana si flutura înainte si înapoi. Noike o numeste ea însasi „Flutter Kick Action”. Smokin 'Dad are si designul corpului inelului de la Wobble Shad, antenele lungi de la Donkey Boo si cele doua perechi de picioare de la Yabby.

Lucrul absolut special la Smokin 'Dad este „slotul cârligului” de pe stomac si spate, astfel încât sa puteti prezenta momeala pe carlig offset. Smokin 'Dad poate fi pescuit pe toate platformele clasice, cum ar fi Texas / Carolina Rig, Jika Rig sau Cheburaska. De asemenea, îl puteti prezenta perfect pe jigul de cauciuc. Pestii tinta sunt în mod clar bibanul mare si salaul.

mod de ambalare: 6buc/plic

cod: NOIK-DAD3

NOIK-DAD3-01