Vobler Dancer Floating 7cm/18g Kenart : Culoare - RT
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vobler Dancer Floating 7cm/18g Kenart : Culoare - RT

Producator:

 Forma sa seamana cu un caras sau crap, cu un spate bine dezvoltatAcest vobler poate fi tras foarte lent in timp ce niciodata nu înceteaza sa actionezeNaluca are o structura compacta si este perfect echilibrata, astfel incat sa poata fi aruncatcu precizie la distante mari. 

34,00 lei cu TVA 28,57 lei (fara TVA)
cu TVA

Vobler Kenart Dancer Floating 7cm 18g 

Este un model pentru pescuit atat la suprafata, cat si la adancime. Greutatea sa de 18 grame il recomanda pentru pescuit la adancime, dar, prin recuperare la atingerea apei, poate fi folosit ca un vobler de suprafata. Aceste voblere sunt fabricate manual si testate fiecare in parte. Actiunea sa consta in unduire stanga-dreapta, amplitudinea miscarii fiind data de viteza de recuperare. Se poate activa prin tractiune continua, cat si prin jerkuire lenta sau agresiva, in ambele cazuri opririle, stopurile pot provoca atacul rapitorilor. 

  Forma sa seamana cu un caras sau crap, cu un spate bine dezvoltatAcest vobler poate fi tras foarte lent in timp ce niciodata nu înceteaza sa actionezeNaluca are o structura compacta si este perfect echilibrata, astfel incat sa poata fi aruncatcu precizie la distante mari. Lungimea de 7 cm il recomanda la pescuitul stiucii si somnului, atat pe rauri, cat si pe lacuri.

Recomandat la: stiuca, somn

Evolutie: 0.5m

D7F-RT
Tip vobler
Floating
Stiuca
Da
Somn
Da