Naluca Pastrav Dying Worm 7cm Libra Lures : Culoare - 006
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Naluca Pastrav Dying Worm 7cm Libra Lures : Culoare - 006

Producator:

Caracteristici tehnice:  *Material: Super Floating  *Tip naluca: pastrav  *Lungime: 7cm

*Aroma: branza  *Ambalaj: 15bucati/borcan  *Silicon: elongatie sporita, foarte moale

24,79 lei 24,79 lei (fara TVA)

Detalii Dying Worm 7cm Libra Lures Cheese 

Libra Lures Dying Worm este o naluca de tip virme ce imita cu succes o rama muribunanda, hrana preferata a pastravului, in zilele ploioase. Forma alungita si subtire o face ideala in pescuitul cleanului pe rauri sau a pastravului in zilele lui mofturoase.

Poate fi pescuita in mai multe moduri, cele mai populare fiind spinning si pescuitul in deriva.

Brandul Libra Lures a fost creat de un grup de pescari polonezi, unul dintre acestia fiind campionul Mateusz Okoń. Experienta dobandita de-a lungul participarii la campionatele mondiale de spinning se reflecta in munca depusa pentru a dezvolta brand-ul Libra Lures. Alaturi de Mateusz Okoń se afla un alt nume cu rezonanta in spinning-ul polonez si anume Tomasz Podkul, designerul noilor naluci Libra.

Materialul ales imita perfect textura viermilor si a ramelor, caracteristica ce face momeala extrem de realista si atractiva pentru pastravi. Libra Lures Dying Worm are o actiune foarte naturala in raurile specifice pescuitului la pastrav. Rama poate fi folosita cu majoritatea tehnicilor de pescuit cu jig-uri, sau in pescuitul in deriva, purtata de curentul raului. Aceste tehnici determina atacul pastravilor, fie ei indigeni, fantanei sau agresivul pastrav curcubeu.

Naluca Libra Lures Dying Worm este livrata intr-un borcan din plastic cu filet ce poate fi reutilizat, pastrand aroma nalucilor. 

Recomandam armarea nalucii cu microjig nr. 2 sau nr. 4, cu greutati cuprinse in intervalul 0.2 - 3gr.

Vizioneaza "Libra Lures Video!"

Urmariti-ne pe canalul nostru de YouTube - Tackle Arena

DYING70-006