Cicada Siliconica Vida Classic 6 cm, 15 gr : Culoare - NB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cicada Siliconica Vida Classic 6 cm, 15 gr : Culoare - NB

22,00 lei cu TVA 18,49 lei (fara TVA)
cu TVA

Producator:

Caracteristici:  *Tip vobler: Cicada Siliconica *Lungime: 6cm  *Greutate: 15gr  *Numar triple: 2 #8

Sunt echipate cu 2 triple VMC 9632BZ #8

Cicada Vida Classic

Modelul Classic este o naluca cu linii elegante si corp alungit. Cicada siliconica face parte din clasa nalucilor reactive, naluci eficiente in pescuitul pestilor rapitori de apa dulce.

Aceasta naluca poate fi pescuita cu usurinta in toate palierele de adancime, in functie de localizarea pestilor rapitori.In masa apei, in recuperare constanta dar la o viteza mai mica, este ideala in acele momente cand salaii si bibanii se ridica in cautarea hranei sau cand avatii cauta zone de camuflaj. In suprafata, prin recuperare constanta este optima in pescuitul stiucii sau al avatului.

Vibratiile sale moderate si consistente i-au facut pe multi pescari fericiti si le-au oferit exemplare capitale. Este destinat tuturor speciilor de pradatori de apa dulce si apa sarata.

Produsul este disponibil in 7 marimi diferite, pentru ca pescarul sa se poata adapta cu usurinta la conditiile in care pescuieste, ceea ce inseamna ca sunt bune atat pentru pescuit pe lacuri cat si pentru apa curgatoare.

 

Model Classic is a lure with elegant lines and elongated body. Its moderate and consistent vibrations made many anglers delighted and provided them with capital specimens. It is intended for all freshwater and marine predator species. The product is available in 7 different sizes  so that you can easily adapt to the conditions you are fishing in, which means that they are good for both stagnant and flowing waters.

VCLS6-15-NB
Tip vobler
Sinking
Avat
Da
Biban
Da
Salau
Da
Stiuca
Da
Somn
Da