CICADA SILICONICA SEA DREAMER 8.5CM 19GR : Culoare - BGO
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CICADA SILICONICA SEA DREAMER 8.5CM 19GR : Culoare - BGO

23,00 lei cu TVA 19,33 lei (fara TVA)
cu TVA

Percamax - Cicada Soft Dreamlures Sea Dreamer 8.5CM 19GR

Producator:

Sea Dreamer este o naluca metalica cu invelis din silicon, realizata de producatorul Percamax din Serbia, sub numele Dreamlures. Prototipurile au fost realizate din lemn, modelele actuale fiind mai lestate, mai compacte, cu schelet metalic. 

Pentru fiecare model de cicada Dreamlures s-a utilizat (in functie de marime) sarma inox de 0.8mm sau 1mm pentru sistemul de fixare a ancorelor, dar si pentru ochetul superior de fixare a agrafei/firului. 

Cicada Siliconica  Sea Dreamer este un hibrid intre o naluca siliconica si una metalica, facand parte din clasa nalucilor reactive, este o naluca foarte eficienta, o naluca de cautare. Miscarile agresive ale acestor naluci starnesc atacuri spectaculoase. 

Principiul de activare este simplu. Ordinul cicadelor impune prin constructie o recuperare continua, pentru ca miscarea sa fie cat mai realistica, centrul de greutate al nalucii este pozitionat in prima treime a corpului, in partea frontala. Baza nalucii in aceasta portiune este mai lata si astfel forma hidrodinamica este modificata spre rezistenta la inaintare, avand ca efect miscarea unduita a cicadei.

Producatorul sarb a construit o naluca extrem de hidrodinamica, cu zona frontala ascutita, ochi realistici 3D si o reproducere a inotatorilor specifice pestilor tinta. 

Aceasta naluca poate fi pescuita cu usurinta in toate palierele de adancime, in functie de localizarea pestilor rapitori.In masa apei, in recuperare constanta dar la o viteza mai mica, este ideala in acele momente cand salaii si bibanii se ridica in cautarea hranei sau cand avatii cauta zone de camuflaj. In suprafata, prin recuperare constanta este optima in pescuitul stiucii sau al avatului.

Vibratiile sale moderate si consistente i-au facut pe multi pescari fericiti si le-au oferit exemplare capitale. Este destinat tuturor speciilor de pradatori de apa dulce si apa sarata.

SD19 - echipate cu ancora  #9632 BZ, size 4

DREAM-SD19-BGO