Cicada Siliconica Vida Slim 7 cm, 40 gr : Culoare - ZZ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cicada Siliconica Vida Slim 7 cm, 40 gr : Culoare - ZZ

22,00 lei cu TVA 22,00 lei (fara TVA)
cu TVA

Producator:

Cicada siliconica Vida Slim este un hibrid intre o naluca siliconica si una metalica, facand parte din clasa nalucilor reactive, este o naluca foarte eficienta, o naluca de cautare. Miscarile agresive ale acestor naluci starnesc atacuri spectaculoase.

Principiul de activare este simplu. Ordinul cicadelor impune prin constructie o recuperare continua, pentru ca miscarea sa fie cat mai realistica, centrul de greutate al nalucii este pozitionat in prima treime a corpului, in partea frontala. Baza nalucii in aceasta portiune este mai lata si astfel forma hidrodinamica este modificata spre rezistenta la inaintare, avand ca efect miscarea unduita a cicadei.

Cicada siliconica Vida Slim exploateaza agresivitatea constructiva a unei reactive cu vibratiile silentioase determinate de siliconul care reprezinta corpul nalucii. Sunt momente cand vibratiile care nu contin sunete puternice ( cum este cazul rattlin-urilor ) pot influenta major comportamentul pestilor rapitori.

Cicada siliconica Vida Slim este ideal in pescuitul mai multor specii de pesti rapitori. Datorita formei si materialelor din care este confectionat, poate fi pescuit in toate zonele de interes unde sunt rapitorii. Nu este o naluca selectiva decat prin dimensiune, ceea ce o face versatila atunci cand tintim bancuri de bibani, avati sau pesti solitari precum somnul.

Aceasta naluca poate fi pescuita cu usurinta in toate palierele de adancime:
*In suprafata, prin recuperare constanta este optima in pescuitul stiucii sau al avatului.
*In masa apei, tot in recuperare constanta dar la o viteza mai mica, este eficienta in acele momente cand salaii si bibanii se hranesc furibund in masa apei.
*Recuperarile sacadate, cu pauza in zona substratului, poate fi o a 3 a optiune de prezentare, provocand curiozitate prin aparitia unor vibratii atipice pe zona in cauza. Este ingredientul cheie care nu numai ca atrage atentia, dar si starneste atacul atunci cand somnii si salaii sunt mai putin activi si evita alte tipuri de naluci.

Caracteristici: *Tip vobler: Cicada *Lungime: 7cm  *Greutate: 40gr  *Numar triple: 2 #6

 Sunt echipate cu 2 triple VMC 9632BZ #6

Slim Lure is the right choice for you! Its vibration frequency and wide vibration range enable a simple and easy presentation. Its long casting distances is what makes it convenient for all water type, and your only task is to do some jigging or dragging, and make it come to life.

VSLIM7-40-ZZ
Tip vobler
Sinking
Avat
Da
Biban
Da
Salau
Da
Stiuca
Da
Somn
Da