You cannot place a new order from your country. United States

Scaun Delphin GRANDER Memory

Scaun Delphin GRANDER Memory

Scaun inovativ proiectat integral de designerii societăţii Delphin. Grander este caracteristic prin elementele sale ergonomice prelucrate la detaliu cu un confort maxim. Spătarul dar şi şezutul sunt create din combinaţia de segmente din spumă cu memorie şi segmente căptuşite gros cu material textil rezistent. Tocmai o asemenea combinaţie creează un design interesant care iese dintre scaunele standard aşa cum le-aţi cunoscut până în prezent. Confortul său extrem îl asigură tocmai partea dotată cu aşa zisa “memory foam“. Spuma cu memorie se adaptează întotdeauna coloanei dumneavoastră şi o cuprinde perfect. Spătarul poate fi reglat simplu la unghiul potrivit cu ajutorul articulaţiilor amplasate pe ambele părţi ale scaunului. Subînţelese sunt şi picioarele telescopice cu un sistem de asigurare fiabil, datorită căruia nu există posibilitatea plierii accidentale a picioarelor. Toate picioarele sunt echipate cu tălpi robuste articulate care se adaptează întotdeauna perfect la teren şi împiedică scufundarea scaunului în solul moale, eventual în noroi. Datorită mecanismului de deschidere al picioarelor vă veţi putea regla aşezarea scaunului pe teren într-o clipă. Structura solidă asigură o statică excelentă şi suportă fără probleme şi pescarii din categoria cea mai înaltă de greutate.
Materialul utilizat pentru acest scaun este foarte rezistent la orice depreciere, ori prin murdărire sau alte deteriorări. Dacă chiar s-ar ajunge la aşa ceva, îl puteţi curăţa foarte comod cu perie şi apă călduţă.
Delphin GRANDER este pur şi simplu un scaun original, care prin designul său va capta la prima privire şi datorită căruia fiecare pescuit va fi un relax meritat.

Parametri tehnici:
Dimensiunile şezutului: 55x54 cm
Înălţimea spătarului: 70 cm
Înălţimea şezutului: 35-50 cm
Masa: 6,3 kg
Dimensiuni de transport: 75x65x20 cm

Referinta: 101001529

Fiti primul care isi scrie parerea

Scrieţi o recenzie

Scaun Delphin GRANDER Memory

Scaun Delphin GRANDER Memory

Scaun Delphin GRANDER Memory