Texas 10cm Laminat Relax blister : Culoare - L681
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Texas 10cm Laminat Relax blister : Culoare - L681

Texas 10cm Laminat Relax (4buc/plic)

 TX4-L-B

 Nou

Producator:

Cod : TX4-L-B

4buc/plic

7,56 lei 7,56 lei (fara TVA)

Texas 4” este un shad relativ nou in familia Relax Lures (2017) este unul dintre design-urile finale ale lui Witold Kowalczyk.

Corpul sau este subtire si lung, proiectat ca un peste momeala ambiguu, cu capul conic si un profil cu nervuri lungi usor conice care duc la o coada în forma de frunza de ceai. 

Texas 4” este un shad relativ nou in familia Relax Lures (2017) este unul dintre design-urile finale ale lui Witold Kowalczyk.

Nervurile subtiri si segmentate din Texas 4 ” retin apa pentru o explozie acustica, ceea ce o fac sa para mai mare decât este. Corpul lung ofera o actiune de balansare laterala gratie  cozii puternice care se activeaza la orice viteza de recuperare. Designul inelelor segmentate din Texas de 4 ” permite folosirea si ascunderea carligelor offset in corpul nalucii.

Recomandat in pescuitul salailor apatici.

Acest softbait cu multe aspect interesante care nu pot trece neobservate:
1.Corp alungit, perfect echilibarat, rezultand un balans ideal, atunci cand este pusa la treaba,
avand aceleas rezultat atat pe recuperari agresive cat si pe recuperarari discrete.
2.Striatii pe toata suprafata corpului facute din material moale, foarte elastic, permite acestora sa emita turbulente puternice, ce vor fi resimtite si de cei mai apatici pesti. 
3.Coada - producatorul a gandit dispunerea striatiilor pana aproape de coada, dar suficient de departe de aceasta, astfel incat aceasta sa fie libera, activandu-se la cea mai mica miscare a carligului. 
4.Canalul Offset amplasat atat pe partea inferioara dar si pe partea superioara a swimbait-ului a fost gandit sa poata fi pescuita atat pe jig dar si pe carlig offset atat in montura Texas dar si pe montura Carolina.

Toate aceste caracteristici plus gama mare de culori disponibile fac din aceasta “Naluca anului 2017” pentru compania Relax.

TX4-L681-B