Pachet Relax Kopyto 6.2CM Tiger Blister (*4) : Culoare - TG002
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pachet Relax Kopyto 6.2CM Tiger Blister (*4) : Culoare - TG002

9,00 lei cu TVA 9,00 lei (fara TVA)
cu TVA

Producator:

PACHET RELAX KOPYTO 6,2CM TIGER

ATENTIE - 4BUC/PLIC

 

Lungime : 6,2cm

Greutate : 4,5gr

Tip naluca : shad

Cod : BLS25-TG-B

Recomandat la : salau, stiuca, biban, somn

Fabricat in : USA

Mod de ambalare : 4buc/plic 

Probabil una dintre cele mai cunoscute naluci moi realizate vreodata, Kopyto este un nume care a ajuns sa fie confundat insasi numele companiei producatoare: Relax. Ceea ce iese in evidenta la aceasta naluca este puterea vibratila, mult mai intensa fata de alte naluci, din trei motive: 

- striatiile dintre corp si coada

- capacitatea sporita de dislocare a cozii

- calitatea materialului

Daca la acestea mai adaugam si o paleta bogata de culori, obtinem una dintre cele mai letale naluci realizate vreodata, fara sa fie nevoie sa vorbim de specii de pesti tinta. Nu doar stiuca, salaul, bibanul si salaul, ci toate la un loc. Cu toate ca paleta de produse Relax s-a imbogatit continuu, Kopyto ramane un etalon, peste care multi impatimiti nu vor putea trece.

 

Materialul foarte moale si forma sa fac din aceast shad cea mai folosita naluca fabricata de Relax. Se fabrica in culori standard cu dungi (TG) in culori simple sau combinate, avand o culoare de fond obtinuta din turnare si  dungi transversale obtinute prin vopsire cu sau fara glitter. Datorita crestaturilor de la baza cozii naluca evolueaza la cele mai mici vibratii ale varfului lansetei, evolutia sa se apropie de miscarea pestilor vizati de rapitori. Lungimea de 6,2 CM recomanda aceasta naluca pentru pescuitul salaului, bibanului ,iar stiuca si somnul o gasesc atractiva.

 

Jig recomandat : Fudo Nr. 2/0, 3/0

BLS25-TG002-B