Lucky John Shock Blade Spinnerbait 22 GR : Culoare - 001
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lucky John Shock Blade Spinnerbait 22 GR : Culoare - 001

Producator:

Spinnerbaitul este o naluca artificiala care nu semana cu nicio creatura sau peste ce traisete in apa. Cu toate acestea este o naluca cu foarte bune rezultate la stiucile de talie mare sau la bibanii mari. In anumite zile spinnerbaitul ne poate oferi cele mai bune rezultate la stiuca

29,00 lei cu TVA 24,37 lei (fara TVA)
cu TVA

Lucky John Shock Blade Spinnerbait  22gr

 

Spinnerbaitul este o naluca artificiala care nu semana cu nicio creatura sau peste ce traisete in apa. Cu toate acestea este o naluca cu foarte bune rezultate la stiucile de talie mare sau la bibanii mari. In anumite zile spinnerbaitul ne poate oferi cele mai bune rezultate la stiuca. 
Se remarca cu usurinta cu care se poate lansa in cele mai dificile zone cu bradis sau mute agataturi, chiar si in zilele cu vant puternic. Este dotat cu doua palete : una tip colorado si cealalta tip salcie + un carlig foarte rezistent.

Spinnerbaits are artificial lures that do not resemble any living prototypes, either fish or other aquatic creature. Nevertheless, these lures are effectivefor catching pike and large perch. On certain days, spinner baits can even de liver the best results for pike! This fantasy lure consists ofspinning blade, and a loaded single hook with elastic synthetic skirt mounted on a wire frame.

LJSH04-001